برای خیلی از ما پیش آمده که با یک برند جدید برخورد کرده*ایم و برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد محصولات یا خدمات آن، سریعا به صفحه اینستاگرام یا فیس*بوک برند مورد نظرمان رفته*ایم تا اطلاعات بیشتری دستگیرمان شود. خوب، شاید همین جمله قبلی دلیل خوبی برای این باشد که هر برند در شبکه*های اجتماعی حضور پیدا کند؛ زیرا به هر حال همین حضور سبب افزایش اعتماد مخاطب می*گردد. از طرفی امروزه شبکه*های اجتماعی با امکانات مناسب خود به موتورهای جستجوگر تبدیل شده*اند. برای درک بهتری کافیست به ساز و کار توییتر توجه کنید:
این شبکه اجتماعی با آوردن امکان هشتگ سبب شد که کاربرانش راحت*تر محتوا تولیدی خود را دسته*بندی کرده و از سوی دیگر به همه افراد فعال در توییتر کمک کند تا با سرعت بیشتری محتوا مورد نظر خود را پیدا کنند.
بگذارید یک نمونه دیگر عنوان کنم؛ حتما برای شما هم پیش آمده که دنبال یک لباس خاص بوده*اید و سریعا ایسنتاگرام خود را بازکرده*اید و به کمک هشتگ*ها و بخش Explore، سعی کرده*اید محصول مورد نظر خود را بیابید.
نکته همینجاست که اگر کمی عمقی*تر به این دو پاراگراف بالا توجه کنید، درمیابید که ما از شبکه*های اجتماعی به عنوان موتور جستجوگر بهره می*بریم.اگر همچنان به این موضوع که بازاریابی شبکه های اجتماعی، موتورهای جستجوگر آینده و یا حتی الان هستند، لازم است که به موارد زیر توجه کنید.

– در سال 2010 توییتر اعلام کرده که روزانه 19 میلیون کلمه یا عبارت در این شبکه اجتماعی جستجو می*شود.
– فیسبوک هم در سال 2012 اعلام کرد که روزانه میزبان 1 میلیارد جستجو است.
گمان کنم که الان قانع شده باشید که باید برند خود را در شبکه*های اجتماعی به نمایش بگذارید و از هشتگ*های نهایت بهره را ببرید. پس از همین امروز با یک استراتژی صحیح، وارد صحنه موتورهای جستجوگر امروزی یا همان شبکه*های اجتماعی بشوید.